Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Hans Teeuwen Op Tv


Imdb

De Nederlandse editie van Echte rancune was voor het eerst thuis te bekijken via Teeuwens eigen online platform Hans Teeuwen World dat hij lanceerde in december 2017. Ontdek hier wanneer Hans Teeuwen Nou lekker dan op tv is of waar je het kunt streamen Hans Teeuwen staat bekend om zijn grove taalgebruik. 12 mrt 2024 om 1641 Update De politie heeft dinsdag een neppistool van Hans Teeuwen in beslag genomen. The online channel of Hans Teeuwen. De politie zegt woensdag dat de verdenking tegen Teeuwen is ingetrokken en dat hij niet wordt vervolgd Op de vraag om wat voor wapen het ging wil de politie nu niet ingaan..


In deze klassieker zing Hans Teeuwen zijn wereldberoemde Snelkookpan Dit fragment komt uit de show Industry of Love van Hans. Snelkookpan snelkookpan Vrouwen met een dikke kop daar hou ik niet zo van. Dit fragment komt uit zijn show Industry of LoveSubscribe op Comedy Station voor je dagelijkse. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features NFL. Snelkookpan Industry of Love Tadatatata HOI Snelkookpan snelkookpan vrouwen..


Web De politie heeft dinsdag een mogelijk vuurwapen van Hans Teeuwen in beslag genomen nadat het pistool te zien was in een filmpje waarin de cabaretier burgemeester Femke Halsema. Web De politie heeft dinsdag een luchtdrukpistool in beslag genomen in de woning van Hans Teeuwen Het wapen was te zien in een clipje dat de cabaretier eerder op de dag op Instagram deelde. Web De politie heeft een neppistool van Hans Teeuwen in beslag genomen Dat deelt hij zelf in een video op Instagram Het nepwapen was eerder op de dag te zien in een andere video. Web Cabaretier Hans Teeuwen heeft bezoek gekregen van de politie nadat hij een filmpje had gepost waarin hij de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema persifleert. Web Dutch police with six cops visit Hans Teeuwen after his Femke Halsema parody for fake gun..


Result In deze klassieker zing Hans Teeuwen zijn wereldberoemde Snelkookpan Dit fragment komt uit de show Industry of Love van Hans. Vrouwen met een dikke kop daar hou ik niet zo van. Result Pijnboompit pijnboompit liggend kan je schijten maar het is beter als je zit Roerbakei roerbakei heroïne dealen op een kinderboerderij. PijnboompitIk bezit op geen enkele manier de rechten van deze muziekAlle rechten behoren tot de rechtmatige. Result Hans Teeuwen - Snelkookpan - Industry of Love Een fragment uit zijn vijfde show..



Imdb

Comments